En dat gezicht kan die duizend woorden oòk nog eens vertellen. Wat wil je nog meer? Een knap gezicht? Een glimlach erbij? Iemand die weet waar hij/zij het over heeft? Iemand met aandacht voor het merk of product? Wordt geregeld!

Knappe hostessen die weten waar ze het over hebben

Onze knappe hostessen weten waar ze het over hebben. Zij ademen uw product en zij staan voor uw merk.  Zij weten wat het verhaal is en hoe ze dat moeten vertellen. Uw klanten zullen denken dat onze hostessen al jaren voor uw product werken. Wedden?

Hostessen die van alle markten thuis zijn

Onze knappe hostessen zijn gewend om op verschillende events en beurzen het beste uit zichzelf te halen. Of zij nou knallen op een winkelopening of lullen als Brugman op een beurs, u roept zij draaien. En dat doen zij graag!

Hostess word je niet, dat ben je

Onze hostessen doen dit werk niet alleen omdat zij wat willen bijverdienen, zij doen dit werk ook omdat zij dit werk willen doen. Wij geloven erin dat een goede hostess dit is en niet kan worden. Uiteraard brengen wij ze als Hostessbureau de kneepjes van het vak bij en zullen wij ze indien gewenst trainen voor uw merk of product. De glimlach en de uitstraling hebben zij al in huis!

2018: het jaar om uw merk een gezicht te geven

Heeft u binnenkort belangrijke events op de planning staan? Opent u in het nieuwe jaar een nieuwe winkel? Geef uw merk niet alleen een gezicht en een glimlach. Geef uw merk een knap gezicht en een glimlach die bij blijft. Onze hostessen vertellen die duizend woorden er graag enthousiast voor u bij!