Hostess inzetten in Amsterdam?

Hostess inzettenHostess worden

Hostess in Amsterdam?

Wanneer je een hostess van Hostessbureau inzet in Amsterdam, heb je jouw handen vrij om te doen waar je goed in bent. Je krijgt tijd voor individuele aandacht voor (potentiële) klanten terwijl je andere gasten of klanten goed verzorgd worden door ons. Alle gasten krijgen op die manier de aandacht die zij verdienen. Onze hostessen stralen plezier uit en dragen dit over op je gasten. Zij kunnen je gasten welkom heten, voorzien van een hapje en een drankje en wegwijs maken op je (bedrijfs)locatie. Doordat de hostess het aanspreekpunt wordt op je locatie en de meeste voorkomende problemen zelf oplost, kun je je volledige aandacht richten op je werk of het leggen van contacten. Het inhuren van een hostess geeft jou als gastheer of gastvrouw dus veel vrijheid zonder dat dit ten koste gaat van je gasten.

Overtuigd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hostess in Amsterdam inzetten?

Wil jij dat je klanten of gasten vanaf het eerste moment op de eerste plaats staan? Onze hostesses in Amsterdam ontvangen jouw gasten en geven hen het gevoel dat ze welkom zijn. Een hostess heeft 100% aandacht voor de klant, zodat jouw werknemers kunnen doen waar ze goed in zijn zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de verzorging van de gasten.

Wij kennen Amsterdam op ons ’duimpje

Wij van Hostessbureau bieden hostessen aan in Amsterdam en de directe omgeving. Wij werken op zeer diverse locaties en zijn daardoor erg flexibel. De hostesses uit Amsterdam kennen de belemmeringen van bijzondere locaties. Denk aan een historisch pand met veel smalle doorgangen en kleinere onoverzichtelijke ruimtes. Onze hostessen draaien hun hand daar niet voor om en richten samen met jou de locatie zo in dat er genoeg ruimte is voor het evenement. Zo voelen mensen zich welkom en blijft de veiligheid gewaarborgd! 

Amsterdam is een stad aan het water. Een event op een boot is dan ook geen probleem voor onze hostessenSta jij met je bedrijf op een beurs? Onze hostessen gaan graag mee en helpen je om je stand zo op te laten vallen dat deze voor niemand onopgemerkt blijft. Naast deze gastvrije ontvangst die vooral gericht is op evenementen zijn onze hostessen ook telefonisch en administratief zeer vaardig waardoor zij bijvoorbeeld ook receptiewerkzaamheden kunnen verrichten. Onze hostess werkt zowel op incidentele basis (denk aan het bijspringen tijdens evenementen of invallen bij afwezigheid van vaste medewerkers) als op parttime of fulltime basis. Je kunt flexibel bij ons aangeven op welke momenten u mankracht (of vrouwkracht!) kunt gebruiken.

Aan de slag als Hostess in Amsterdam

Altijd al willen starten als hostess in de mooiste stad van Nederland: Amsterdam? Dit is je kans! Stel je eens voor: werken op een gala in het Amstelhotel: hapjes serveren, jassen aannemen. Of als gastvrouw mee op een rondvaartboot: de gasten aan boord ontvangen en voorzien van informatieboekjes voor de klant. Heeft de gast een vraag over het product of dienst van de klant? Dan weet jij het antwoord. Heeft de gast een vraag over deze prachtige grachtenstad? Ook dan zijn ze bij de hostess in Amsterdam aan het juiste adres. Onze hoofdstad heeft veel te bieden, ook als het gaat om hostesscampagnes. Van beurs in de RAI tot businessevents in chique hotels. Wij zijn in Amsterdam van alle markten thuis. Jij als Hostess in Amsterdam dus ook.

Amsterdam is onze gastvrije hoofdstad

Amsterdam representeert als hoofdstad de Nederlandse gastvrijheid. In binnen- en buitenland staat de hoofdstad bekend als culturele, toegankelijke stad. Cultureel vanwege de historische en artistieke locaties die er in de stad te vinden zijn.

Een droombaan in Amsterdam

Hostessbureau heeft vele klanten in Amsterdam. Klanten die bijvoorbeeld meerdere keren per jaar op een beurs staan in de RAI. De Hostess spreekt de doelgroep aan op de beursvloer en enthousiasmeert ze voor het product en de dienst van de klant. Jij bent altijd klantvriendelijk en weet precies hoe je op de doelgroep af moet stappen. Onze hostessen op Hostess campagnes in de RAI worden van te voren altijd uitgebreid gebriefd door Hostessbureau en de klant. Met deze informatie kun jij de eerste vragen van de klant beantwoorden. Vervolgens begeleid je de klant naar de beursstand en draag je hem/haar over aan de opdrachtgever. Jij bent het visitekaartje tijdens een beurs of evenement in Amsterdam. Dit straal je ook uit! Een Hostess in Amsterdam weet waar ze het over heeft. Zit de campagne erop? Dan stap jij op je fietsje en ligt Amsterdam aan je voeten….. Woon je in Amsterdam of heb je plannen in die richting? Solliciteer dan nu als Hostess in Amsterdam!

Offerte aanvragen

Informatie

Neuweg 227A

1214GR, Hilversum

035-3038230

info@hostessbureau.com