Hostess in Groningen?

Hostess inzettenHostess worden

Hostess inzetten in Groningen?

Groningen! Een bruisende studentenstad enerzijds en een interessante historie anderzijds. De perfecte stad om je als merk te profileren. Als u uw merk in deze veelzijdige stad in de spotlights wilt zetten, wilt u natuurlijk dat alles klopt. Tijdens een evenement wilt u dat er voortdurend iemand is die de gasten namens uw merk opvangt. Een gastvrouw die de bezoekers wegwijs maakt of praktische zaken uit handen neemt. Een Hostess van Hostessbureau is het verlengstuk van uw merk en zet uw product of dienst in de spotlights. Denk hierbij aan het aannemen van jassen; het uitdelen van folders of het rondgaan met hapjes en drankjes. De Hostess in Groningen kent de stad goed en kan uw bezoekers of klanten niet alleen enthousiasmeren voor het product maar ook voor deze geweldige stad in het noorden. Zo bezorgt u uw doelgroep een unieke ervaring waarin uw dienst of product centraal staat.

Hostessbureau in Groningen

Een hostess in MartiniPlaza inzetten of op één van de andere bruisende locaties in Groningen? Onze dames en heren zijn ervaren en maken uw evenement tot een nóg groter succes.

Wat kan een Hostess in Groningen voor jouw merk betekenen

De Hostess die op uw opening of evenement in Groningen aan de slag gaat, is het visitekaartje van uw merk. Stelt u zich voor: een beurs in MartiniPlaza. Duizenden bezoekers die u allemaal wilt aanspreken. Uw doelgroep bevindt zich hier en daar wilt u als merk natuurlijk optimaal gebruik van maken. De Hostess van Hostessbureau kan de doelgroep op de beursvloer benaderen. Ze stapt op de bezoekers af en brengt uw dienst of product vast onder de aandacht. Door een duidelijke briefing vooraf weet zij precies waar zij de doelgroep mee kan enthousiasmeren en kan zij de belangrijkste vragen in dit eerste gesprek beantwoorden. Vervolgens begeleidt de Hostess de klant naar uw stand en wordt hij/zij overgedragen aan uw collega’s voor het inhoudelijke gesprek. Onze Hostessen in Groningen hebben veel ervaring in het informeren en activeren van de doelgroep. Daarbij kunnen zij alle praktische zaken uit handen nemen. Zo heeft u meer tijd over voor een goed gesprek met de klant!

Als Hostess werken in Groningen

Jij woont of studeert in Groningen of hebt misschien plannen in die richting. Wij hoeven jou dus niet te vertellen dat Groningen een van de leukste studentensteden van het land is. Momenteel ruim 50.000 studenten rijk! Dit betekent: veel leuke mensen en een bruisend uitgaansleven. Nu nog een baan in Groningen! Wat dacht je van een baan als Hostess? Als Hostess sta jij op verschillende toffe campagnes in Groningen. Denk aan een beurs in MartiniPlaza, een businessevent op een rondvaartboot door de grachten of een winkelopening in de Zwanestraat. Als Hostess heb je flexibele werktijden (dagen) en werk je op de leukste locaties. Op je fietsje naar je Hostessklus en daarna een drankje in de Hoppe op der Grote Markt. Klinkt goed?

Eén van de leukste studentensteden van Nederland!

Leuke mensen, een heerlijk uitgaansleven en vette evenementen. Ga als hostess werken in Groningen en maak alle highlights mee terwijl je wordt betaald.

Groningen, Hostesstad. Een Hostess vacature iets voor jou?

Stel je voor: een winkelopening in de Herestraat. Ballonnenbogen, rode loper en een veel nieuwsgierige mensen. Jij staat daar als Hostess en bent er dus als de kippen bij. Je ontvangt de bezoekers in de winkel, biedt een kopje koffie of thee aan en gaat het gesprek met de doelgroep aan over de opening. Of een beurs in MartiniPlaza: duizenden bezoekers en één product dat in de spotlights staat. Aan jou de taak om de bezoekers van deze beurs in Groningen te enthousiasmeren voor het merk waar jij voor werkt. Je gaat het gesprek aan met de doelgroep, beantwoordt de eerste vragen en begeleidt de mensen naar de beursstand. Ook kan het zijn dat je bij de entree de bezoekers registreert die op deze beurs in Groningen afkomen. Als Hostess ben jij van alle markten en beurzen thuis. En omdat jij de stad Groningen op jouw Hostess duimpje kent, maak je de bezoekers nog blijer met tips voor deze prachtige stad. Een bezoekje aan de beurs wordt een dagje Groningen! Zoek jij nog een leuke (bij)baan als Hostess in Groningen? Solliciteer nu als Hostess en start binnenkort met jouw eerste Hostess job!

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Informatie

Neuweg 227A

1214GR, Hilversum

035-3038230

info@hostessbureau.com