Hostessen inzetten in Utrecht?

De stad bruist van de winkels, de kroegjes en de evenementen. En met de Jaarbeurs als evenementenlocatie met 2.1 miljoen bezoekers per jaar de perfecte stad om een Hostess in te zetten voor uw winkelopening, evenement of congres. De Hostess ontvangt uw gasten met een warm welkom en maakt ze wegwijs tijdens het event. De hostessen van Hostessbureau zijn erin getraind zich proactief op te stellen en zijn van alle hospitality markten thuis. Het aannemen van jassen; het inschrijven van gasten of een praatje bij binnenkomst over de geweldige stad Utrecht! Omdat zij Utrecht goed kennen, kunnen zij de gasten voorzien van tips & tricks voor een dagje/ avondje Utrecht. Dat valt vast in de smaak bij uw gasten!

Hostessbureau in Utrecht

Onze hostessen werken regelmatig in Utrecht en kennen de mooie stad dan ook goed. Een echte pré, gezien ze gasten meer over de stad kunnen vertellen.

Een Hostess in Utrecht tilt uw evenement naar een hoger niveau

Een Hostess op een evenement in Utrecht zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zij ontvangt gasten, beantwoordt vragen en voorziet de klant van de juiste informatie. Bent u aanwezig op een meerdaagse beurs in de Jaarbeurs Utrecht? Onze Hostess leidt de bezoeker graag naar uw stand. Zij kan het eerste gesprek aangaan zodat uw potentiële klant vast enthousiast wordt over uw product of dienst en kennis van zaken heeft op het moment dat u het gesprek aangaat.

Een congres in het centrum met uitzicht op de Domtoren? Onze hostessen in Utrecht schrijven uw gasten in, scannen de tickets en gaan rond met een hapje en een drankje. Hebben uw gasten vragen over uw product of dienst? Zij beantwoorden deze graag! Hebben uw klanten een vraag over de mooie stad? Onze hostessen vertellen graag meer over Utrecht. Een zakelijk congres wordt door deze persoonlijke benadering een geslaagde dag en Utrecht een gastvrije stad. Dat is mooi meegenomen toch? Met de hostessen van Hostessbureau heeft u alle vrijheid een inhoudelijk gesprek met uw bezoekers aan te gaan.

Aan de slag als Hostess in Utrecht bij Hostessbureau

Wil jij als Hostess werken op de leukste evenementen in Utrecht? Hostessbureau heeft vele klanten in Utrecht waar wij vaak Hostessklussen voor realiseren. Studeer jij in Utrecht of heb je plannen in die richting? Een (bij) baan als Hostess in Utrecht zorgt ervoor dat je deze leuke stad niet meer uit hoeft! Op je fietsje van de Uithof naar je hostess job en daarna een drankje op het Neude. Klinkt goed? Utrecht is een stad waar altijd iets gebeurt: feestjes, zakelijke evenementen, winkelopeningen. En met de Jaarbeurs als evenementen locatie de perfecte stad om als hostess aan de slag te gaan. Aan werk geen gebrek!

Utrecht leeft!

De gezellige stad biedt uitgaansgelegendheden, evenementen, beurzen en congressen waar jij kunt werken.

Ga jij werken in Utrecht?

De Jaarbeurs trekt jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers. Misschien sta jij hier als Hostess in Utrecht wel tussen! Wat je dan gaat doen? Je ontvangt bijvoorbeeld gasten bij de stand van de klant waarvoor je werkt. Je gaat het eerste gesprek aan met de klant en enthousiasmeert hen voor de dienst of het product dat centraal staat. Met jouw klantvriendelijke uitstraling is dat geen probleem!

Ook kan het zijn dat je jassen aanneemt op een zakelijk congres of dat je rond gaat met drankjes op een feest. Alles komt voorbij in de Jaarbeurs. Never a dull day voor een Hostess in Utrecht! Als hostess in Utrecht ben je niet alleen het visitekaartje van de klant maar kun je ook meer vertellen over de stad. Dit maakt jouw rol als Hostess compleet. Mensen voelen zich welkom op de beurs, het evenement maar ook in deze geweldige stad, dankzij jou! Woon of studeer jij in Utrecht of wil je de stad beter leren kennen? Solliciteer nu als Hostess en start snel op je eerste hostessklus in Utrecht.

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Informatie

Neuweg 227A

1214GR, Hilversum

035-3038230

info@hostessbureau.com