Hostess in Maastricht?

Hostess inzettenHostess worden

Hostess inzetten in Maastricht?

Zoekt u nog een Hostess voor uw evenement in het Theater aan het Vrijthof? Opent u een winkel aan de Grote straat en kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Zoek dan niet verder want dan ben je hier aan het juiste adres. Onze Hostessen komen uit heel Nederland, ook uit omgeving Maastricht. Graag plaatsen we onze beste Hostessen uit Maastricht op uw evenement. U vraagt, zij draaien. Onze hostessen zijn erop getraind om verschillende taken uit handen te nemen.

Hostessbureau in Maastricht

Een host of hostess inzetten in Maastricht? Hostessbureau staat voor u klaar met ervaren dames en heren die de stad goed kennen. Een groot pluspunt voor uw gasten.

Wat kan Hostessbureau Maastricht voor u betekenen?

Onze Hostessen enthousiasmeren, anticiperen en activeren. Zij zijn van alle markten, beurzen en congressen thuis. Na een goede briefing gaan zij knallen voor uw merk. Het ontvangen en registreren van gasten, het begeleiden van de bezoeker naar de stand of zelfs een eerste gesprekje met de doelgroep over uw merk. Verandert hun takenpakket gedurende de dag? Geen probleem. Onze hostessen in Maastricht zijn het gewend om snel te schakelen en anticiperen op de situatie. Proactief, enthousiast en van alle markten thuis.

Werken als hostess in Maastricht

Heb jij wel zin in een flexibele bijbaan in de zuidelijkste (en oké, mooiste) stad van ons land? Dan hebben wij jouw droombaan voor je: Hostess werk in Maastricht. De stad van het Vrijthof, de leuke kroegjes en natuurlijk…carnaval. De stad die wel van een feestje houdt dus. Het zal je dan ook niet verbazen dat er in Maastricht heel veel georganiseerd wordt. Congressen, evenementen, feestjes, beurzen. Daar komt het hostesswerk om de hoek kijken. Hostessbureau weet precies waar jij aan de slag kunt als Hostess in Maastricht! Even knallen op een hostessklus en daarna lekker met je vriendinnen naar het Vrijthof voor een koud (of warm) drankje! Klinkt goed, of niet?

Volop genieten in Maastricht

Is het niet geweldig dat er zoveel leuke dingen te doen zijn voor, tijdens en na je werk in Maastricht? Als hostess heb je al afwisselend werk met leuke uitdagingen en werken in een stad vol kroegjes en leuke plekken maakt het alleen nog maar beter.

Maastricht Hostessstad

Jij kunt als Hostess ingezet worden op vele locaties in Maastricht. Tijdens een winkelopening in het centrum (met jou als Hostess loopt niemand onopgemerkt voorbij); op een event aan het Vrijthof (zo’n warm welkom hebben de gasten nog nooit gehad) of op een congres in het Theater aan het Vrijthof (jij kent de stad op je duimpje dus weet precies waar de gasten nog een drankje kunnen drinken na het congres). Rondgaan met drankjes, gasten inschrijven of gewoon rondlopen voor bezoekers met vragen: jij kijkt nergens van op. Woon je in Maastricht of lijkt het je gewoon super leuk om in deze bruisende stad aan de slag te gaan als Hostess? Solliciteer nu en ga snel aan de slag op je eerste hostessklus in Maastricht!

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Informatie

Neuweg 227A

1214GR, Hilversum

035-3038230

info@hostessbureau.com