Hostess in Rotterdam?

Hostess inzettenHostess worden

Hostess inzetten in Rotterdam?

Een hostess inzetten in de Ahoy Rotterdam tijdens een business evenement? Een gastvrouw die uw gasten wegwijs maakt en ze bij het uitlaten voorziet van tips voor de vele leuke kroegjes die Rotterdam rijk is? Als u een Hostess inzet in Rotterdam, neemt hij of zij belangrijke taken van u over. Zo houdt u tijd over om het gesprek met uw klant aan te gaan en uw product of dienst te promoten. De hostessen van Hostessbureau zijn erop getraind zich proactief op te stellen en te anticiperen op de situatie. Heeft u een openingsfeestje, productlancering of beurs in Rotterdam? Onze hostessen zijn er graag bij!

Hostessbureau in Rotterdam

Onze hosts en hostessen werken regelmatig in het levendige Rotterdam en kennen de mooie stad dan ook goed. Met ervaring op locaties zoals Ahoy hebben onze dames en heren een streepje voor.

Een hostess in Rotterdam tilt uw evenement naar een hoger niveau

De hostessen van Hostessbureau ontvangen graag uw gasten en nemen werk uit handen. Denk bijvoorbeeld aan een beurs of evenement in de Ahoy. Duizenden mensen die u allemaal wilt bereiken. Een hostess in Ahoy selecteert uw doelgroep, stapt op de doelgroep af en enthousiasmeert de klant voor uw dienst of product. Zij begeleiden de klant naar uw stand in de Ahoy en dragen de klant over naar u of uw collega’s.

Een openingsfeest met uitzicht op de haven? Onze hostessen heten uw gasten graag welkom. Doordat zij Rotterdam op hun duimpje kennen, kunnen zij de gasten voorzien van leuke tips en tricks voor deze geweldige stad. Dit valt wel in de smaak bij uw gasten! Onze hostessen geven het antwoord op de vraag, voor hij gesteld wordt en maken alle gasten wegwijs. Zij kunnen ook assisteren bij het inschrijven van gasten, het scannen van kaartjes of het uitdelen van folders of flyers. Zo heeft u uw handen vrij om het gesprek met de gasten aan te gaan!

Aan de slag als hostess in Rotterdam bij Hostessbureau

Wil jij aan de slag als Hostess in Rotterdam? De stad die bekend staat om haar goede feesten, de grootste haven van Europa en de wonderschone Erasmusbrug. Studeer je al in Rotterdam en ben je nog opzoek naar een leuke (bij)baan in de stad die altijd bruist? Als Hostess in Rotterdam werk je op de leukste evenementen, feestjes en winkelopeningen in Rotterdam. Na je werk drink je een biertje in een van de vele leuke kroegjes of fiets je door naar het strand om uit te waaien. Ga aan de slag als Hostess in Rotterdam en ontdek dat Rotterdam de perfecte stad is voor een leuke Hostess job!

Rotterdam is veelzijdig!

Van kroegjes tot het grote Ahoy Rotterdam. Er zijn veel locaties waar je als Hostess kunt werken in Rotterdam. Ben jij klaar om onze havenstad te ontdekken?

Ga jij werken als host(ess) in Rotterdam?

Rotterdam bezit een van de grootste evenementenlocaties van Nederland. De Ahoy. Wat een toffe plek om als Hostess aan de slag te gaan. Beurzen, concerten, congressen, vergaderingen, alles komt voorbij in dit stadion. Evenementen waar jij als Hostess terecht kunt voor vele klanten. Gasten ontvangen en inschrijven tijdens een meerdaagse beurs; klanten wegwijs maken op een groot zakelijk congres of het aannemen van jassen tijdens een concert van een wereldster. Jij bent erbij als Hostess in Rotterdam! Hostessbureau heeft verschillende klanten in Rotterdam waar wij regelmatig leuke Hostess campagnes voor realiseren in Rotterdam. Woon of studeer jij in de omgeving van Rotterdam? Of wil je deze stad beter leren kennen als Hostess in Rotterdam? Solliciteer dan nu!

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Informatie

Neuweg 227A

1214GR, Hilversum

035-3038230

info@hostessbureau.com