Hostess in Den Haag?

Hostess inzettenHostess worden

Hostess Bureau nodig in Den Haag?

Staat er een groot evenement in Den Haag voor de deur maar komt u handen te kort? Wilt u uw gasten goed ontvangen, koffie aanbieden én inhoudelijk met ze praten over uw product? Hostessbureau biedt de uitkomst. Onze representatieve dames en heren komen graag naar uw evenement, winkelopening of congres in Den Haag. Zij nemen u werk uit handen en zijn het verlengde van uw merk. Onze hostessen in Den Haag kennen daarbij de stad op hun duimpje. Altijd leuk voor tips en tricks voor uw gasten! Neem contact op met Hostessbureau en samen gaan wij op zoek naar de beste hostessen die in Den Haag aan de slag kunnen gaan. Of zij nou werken in de Broodfabriek, het Zuiderstrandtheater of op een evenement op het Malieveld, zij weten uw doelgroep aan te spreken op de juiste manier.

Hostessbureau in Den Haag

Onze hostesses werken regelmatig in Den Haag en kennen de mooie stad dan ook goed. Dit is een groot voordeel voor wanneer u een hostess inzet op een beurs, bijvoorbeeld als gastvrouw. Zo kunnen zij de gasten meer vertellen over de stad.

Onze hostessen maken het verschil in de Media Markt

Wat kan Hostess in Den Haag voor u betekenen?

Onze Hostessen kunnen verschillende taken voor u oppakken. Een goed evenement begint bij een goed ontvangst: onze dames of heren heten de gasten welkom, nemen de jassen aan en gaan rond met koffie. U vraagt, zij draaien. Wij plaatsen graag hostessen uit omgeving Den Haag op uw evenement, omdat zij de stad goed kennen. Zo kunnen ze de bezoeker ook voorzien van handige informatie over Den Haag. Waar kunnen de gasten na het evenement nog heen voor een drankje? Hoe kunnen zij het beste de spits omzeilen? Een Hostess in Den Haag weet dit. Dit zal in de smaak vallen bij uw gasten en uw merk of product ten goede komen.

Werken als hostess in Den Haag

Ben jij klantvriendelijk en een echte aanpakker? Woon je in de buurt van Den Haag en wil je graag als Hostess in Den Haag aan de slag? Die mooie stad achter de duinen. De stad waar de belangrijkste knopen van Nederland worden doorgehakt? Wij geven je geen ongelijk! Hostessbureau heeft vele hostessklussen in de omgeving van Den Haag. Evenementen, congressen, winkelopeningen, name it! Je werkt met leuke hostessen uit omgeving Den Haag. Knallen op je klus en daarna op het fietsje naar Scheveningen voor een heerlijk drankje aan het strand. Hoe klinkt dat? Dat dachten wij ook!

Den Haag is veelzijdig

De gezellige stad biedt uitgaansgelegendheden, evenementen, beurzen en congressen waar jij kunt werken. En vergeet het strand van Scheviningen niet voor wanneer je klaar bent met werken!

Den Haag is van alle markten thuis

Den Haag kent vele evenementen en congressen, vaak met een politieke twist want Den Haag is natuurlijk de politieke hoofdstad van Nederland. Locaties waar jij aan de slag kunt zijn o.a. de Fokker Terminal, De Broodfabriek of het World Forum. Wat er voor jou als Hostess in Den Haag op het programma staat? Het registreren van gasten; het rondgaan met koffie; gasten wegwijs maken op de evenementenlocatie; bezoekers begeleiden naar de beursstand. Variatie genoeg dus voor een Hostess in Den Haag! Woon jij in Den Haag of omgeving? Of wil jij gewoon graag aan de slag in deze prachtige stad? Solliciteer dan nu als Hostess bij Hostessbureau en we nemen snel contact met je op!

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Informatie

Neuweg 227A

1214GR, Hilversum

035-3038230

info@hostessbureau.com