Hapjes en drankjes verzorgen tijdens een rondvaart door de grachten van Amsterdam, gasten ontvangen tijdens de MASTERS OF LXRY of vliegende keep tijdens de opening van een nieuwe winkel.

U vraagt wij draaien, u roept wij zijn present. Altijd stralend, met een lach van oor tot oor.

Hostessen zijn van alle markten thuis maar ook van alle locaties. Als Hostess kom je nog eens ergens. Wij nemen je graag mee op reis door Nederland! We vliegen van een zomers strand in Wassenaar naar een rally in Oost Europa en van de Canal Pride in Amsterdam naar de Galaxy…….

Stap je in?

Hostess Hittepetits voor de ANWB


We vliegen terug naar juli 2018, de parkeerplaats de Kuil in Wassenaar om precies te zijn. Zes prachtige hostessen van Hostessbureau staan klaar in hun gele tenues. Ze zijn de Hittepetits van de Wegenwacht. De ANWB hostessen die de automobilisten tips en tricks geven om de auto koel te houden. Hittetipje van de koele sluier? ‘Schakel terug als de motor oververhit is, zodat de auto meer toeren maakt. Zet de kachel en de blower aan. Op deze manier raakt de auto warmte kwijt’. Handig om te weten toch?

In het zomerse zonnetje, met een briesje van zee legden onze hostessen zonneschermen op de autoruiten. De strandbezoekers konden zo na hun strandbezoekje instappen in een koele auto. Voor onze hostessen een geweldige hostess job. Lekker buiten, beetje bij bruinen (korte broek was verplicht!) en hitte expert voor 1 dag. In de rapportage die we later ontvingen van de dames spatten de zon en het plezier er vanaf.

Anna, een van de hostessen over deze campagnedag:

“We hebben een super toffe dag gehad. Het was prachtig weer, de mensen waren vrolijk en wij konden veel bezoekers helpen met de hittetips. Dit soort campagnes zijn precies de reden dat ik hostesswerk zo leuk vind. Je hebt een leuke dag, met leuke collega’s en verdient nog geld ook!”

Laat maar weer komen die zomer! Hostessbureau is er klaar voor! In deze Hitteblog lees je nog meer over deze zomerse campagne.

Hostessen, explore the Galaxy….

Dat hebben we gedaan! Op 8 maart 2019 stonden 19 knappe hostessen in 19 Media Markten door heel Nederland. We stonden in de shop-in-shop van Samsung met een eigen stand en opvallende helium ballonnen.

In passende hostess kleding: een blauw Samsung jurkje, een panty en zwarte pumps spraken onze hostessen de doelgroep aan. Reden voor deze inzet? De lancering van de Galaxy S10. Voor de kenners: een telefoon met een ultrasone vingerafdrukscanner en een driedubbele camera achterop. Wat wil je nog meer? Oja: een hostess die een feestje maakt van deze lancering.

Een feest wás het! We hadden cupcakes, drankjes en goodies voor de kopers. De Galaxy stond in de spotlights en de bezoekers werden in het zonnetje gezet (hoe outer space wil je het hebben?).

De hostessen van Hostessbureau ontvingen de klant, gaven een korte introductie over de telefoon en droegen de klant over aan de collega van Samsung. Hartelijk, representatief en klantvriendelijk. Zo kunnen we al deze dames omschrijven. Met vlag en wimpel (en heliumballonnen) geslaagd voor de kwaliteitseisen die gesteld werden door de klant.

Dit smaakte naar meer. Kom maar door met die Galaxy S11 Samsung! De cupcakes gingen als warme broodjes over de toonbank en de consument was helemaal happy.

Happy hostess eyes op de Pride

Over happy gesproken. De Gay Pride! Veel roze, veel regenboog en heel veel blije mensen. Onze hostessen zijn er elk jaar bij voor verschillende merken. Afgelopen Pride liepen wij rond voor Pearle en boden wij de brillenpoetsservice aan want: Pearle for happy eyes!

De Pearle hostessen poetsten honderden brillen en zonnebrillen. Deze happy eyes waren na een meet en greet met onze hostessen helemaal klaar voor alle kleuren van de Pride.

In de rapportage van deze campagne lazen we dat onze hostessen ook helemaal happy waren deze dag.

Hostess Marieke over de pride:

“Duizenden mensen die allemaal blij zijn. Boten met muziek, verklede mensen, hossende mensen. De Gay Pride is een groot feest. Door mijn werk als hostess bij Hostessbureau heb ik de kans om hierbij te zijn voor het mooie merk Pearle, helemaal in style natuurlijk. Roze shirtje met daarop: Happy eyes, happy pride. Hopelijk volgend jaar weer!”

Hostesswerk is OK (olé, oléééééé)

Van het roze vliegen we naar het paarse. Voor OK stonden wij deze zomer op meerdere festivals. First things first: wat is OK? OK, let op: hoe irritant is het dat je voor vele merken vele kortingskaarten, pasjes en codes hebt. En hoe vervelend is het als je op een festival de hele tijd moet zoeken naar je pinpas. Heel vervelend toch? Ja? OK heeft dus een app ontwikkeld die alles samenbrengt: het is jouw pinpas, jouw korting bon, jouw klantenkaart. Alles ineen. Overtuigd? OK door!

Onze hostessen mochten dit goede nieuws vertellen op meerdere zomerse festivals. Vliegende vrienden; Flying Dutch, gooi maar in onze paarse OK pet! Competenties waar OK naar opzoek was: proactief en enthousiast! Check. Onze hostessen waren dat zondermeer. Geen festivalbezoeker kon om de OK app heen. De dames informeerden, enthousiasmeerden en activeerden!

Hostess op een festival zijn is zo gek nog niet. Muziekje erbij, handjes die soms even in de lucht gaan en voetjes bescheiden van de vloer. Wij verheugen ons op een nieuw festivalseizoen want: we want more!

On the road in een supercar!

Een leven als Hostess gaat bij Hostessbureau vaak de grens over. Afgelopen zomer om precies te zijn vijf keer voor StreetGasm. Slovenië, Belgrado, Roemenië en Montenegro baby! StreetGasm organiseert evenementen voor supercar-lovers van over de hele wereld. De hostessen van Hostessbureau zijn bij deze evenementen aanwezig in binnen- en buitenland. Zo ook, tijdens de rally SG2K SEVEN.

Deze rally in een notendop: 7 days, 2000 kilometer, 120 teams, 4 landen en 5 bloedmooie hostessen. What to do? De drivers ontvangen in het hotel van die dag, rondgaan met hapjes en drankjes, bij de start- en finish staan met rook, vlaggen en wimpels en….just be there!

Onze hostessen kijken terug op een geweldig avontuur: chique hotels, heerlijke hapjes, exclusieve party’s en hele, hele mooie auto’s. Op reis en geld verdienen tegelijk. De baan van je dromen toch?

Lees hier alles over onze hostessen op de rally van StreetGasm!

Hostess gezocht?

Zoals je leest: wij zijn van alle markten, beurzen, congressen, festivals en landen thuis. Geef ons een mooi merk en een duidelijke briefing en wij zetten dit merk in de spotlights met toewijding en enthousiasme.

Onze hostessen zijn voor meerdere soorten campagnes getraind, hebben veelzijdige ervaring in de Hospitality branche maar nog belangrijker: ze hebben plezier in hun werk. Plezier kun je niet faken, plezier moet er zijn. Hostessbureau selecteert voor elke campagne de juiste hostessen. Hostessen van wie wij zeker weten dat deze job ze op het lijf geschreven is waardoor we zeker weten dat ze werken met plezier. En dit plezier straalt over op jouw klanten, jouw merk en jouw product. Win-win-win!

Meer weten? Neem contact met ons op en we nemen je mee in onze mogelijkheden.