Hostess in Eindhoven?

Hostess inzettenHostess worden

Hostess inzetten in Eindhoven?

U gaat een business event organiseren in bijvoorbeeld het Beursgebouw Eindhoven. Aan alles heeft u gedacht: catering, informatiefolders, een goed verhaal….. Er is alleen één probleem: u kunt niet op overal tegelijk zijn. Hostessbureau is het antwoord! Door een Hostess in te zetten op het evenement in Eindhoven, bent u wel op verschillende plekken tegelijk. Onze Hostessen zijn namelijk het verlengstuk van uw merk en het visitekaartje van uw product. Zij gaan rond met hapjes, delen informatiefolders uit en vertellen daarbij uw verhaal. Staat er dus een evenement, winkelopening of congres in Eindhoven op de agenda? Neem contact op met Hostessbureau en samen gaan we op zoek naar de Hostess die het beste past bij uw merk!

Hostessbureau in Eindhoven

Een ervaren host of hostess inzetten in Eindhoven? Hostessbureau staat voor u klaar met ervaren dames en heren die de stad goed kennen.

Waarom een hostess inzetten in Eindhoven?

Onze Hostessen zijn erin getraind om uiteenlopende taken op te pakken. Een geslaagd evenement in Eindhoven begint bij een warm welkom. Onze Hostessen staan graag bij de entree om uw gasten op te vangen. Eventueel nemen zij de jassen aan en schrijven ze iedereen in. Tijdens het event kunnen zij rondlopen om beschikbaar te zijn voor vragen van de bezoeker. Zij kennen de plattegrond van locaties als het Beursgebouw en delen deze graag met de gasten! Boekt u een Hostess in Eindhoven liever om de bezoeker meer te vertellen over uw merk? Geen probleem! Als u de belangrijke punten doorneemt met Hostessbureau, zorgen wij ervoor dat de Hostessen volledig gebriefd zijn. Zij voegen aan uw verhaal hun eigen enthousiasme toe en zullen alle bezoekers activeren voor uw boodschap!

Werken als hostess in Eindhoven

Woon jij in omgeving Eindhoven, ben jij klantvriendelijk, proactief en op zoek naar een flexibele baan? Wel eens overwogen om als Hostess in Eindhoven aan de slag te gaan? De stad van de lichtjes, de stad die een keer per jaar een week op zijn kop staat (Eindhoven de gekste!) en de stad waar elke dag wel een evenement georganiseerd wordt! Als Hostess in Eindhoven zit jij hier met je klantvriendelijke neus bovenop: jij werkt namelijk op deze evenementen. Je draait een Hostess shift met leuke collega’s, mag het visitekaartje zijn van de mooiste merken en straalt tijdens jouw werkdag van top tot teen. Na de job nog even een drankje op de vele terrassen die Eindhoven rijk is. Voor een Hostess in Eindhoven is het werkende leven één groot feest!

Als hostess genieten van Eindhoven

In Eindhoven vind je vele evenementen, festivals en beurzen. Veel toffe locaties om ter werken dus. Als hostess werk je flexibel, wanneer jij kunt. Zo heb jij nog genoeg tijd om te kunnen genieten in het leuke Eindhoven.

Eindhoven en haar vele evenementen

Eindhoven is helemaal thuis in de festivals, beurzen en evenementen. We noemen een Dutch Design Week, een Awakenings, een Eindhoven Culinair een Glow…. Genoeg werk aan de winkel voor een Hostess in Eindhoven in elk geval. En (voor het geval je het nog niet wist): een Hostess is van alle markten thuis. Van het aannemen van jassen tot het begeleiden van bezoekers naar de beursstand en van het rondgaan met hapjes en drankjes tot het uitdelen van informatiefolders. Studeer jij in Eindhoven en ben je nog op zoek naar een flexibele bijbaan? Woon je in Eindhoven en zoek je een baantje in de buurt? Of lijkt Eindhoven je gewoon een geweldige stad om in te werken?

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Informatie

Neuweg 227A

1214GR, Hilversum

035-3038230

info@hostessbureau.com