Hostess in Middelburg?

Hostess inzettenHostess worden

Hostess inzetten in Middelburg?

Een Hostess inzet in Middelburg tilt uw merk naar een hoger niveau. Bent u zichtbaar op een congres of beurs in Studio A58 in Middelburg? Organiseert u een winkelopening of zet u een nieuw product op de markt in een van de winkelstraten van deze Zeeuwse stad? Een Hostess in Middelburg geeft uw merk een gezicht en uw product een verhaal.

De Hostess van Hostessbureau kan uw gasten ontvangen, wegwijs maken of rondgaan met hapjes. Hostessbureau heeft hostessen door heel Nederland en dus ook in (de omgeving van) Middelburg. De inzet van een Hostess uit omgeving Middelburg heeft meerwaarde voor uw merk of het evenement in Middelburg. Zij kent de stad en kent het sentiment van (een groot deel van) de bezoekers. Een praatje over de must sees van Middelburg, een tip voor een goed restaurant na het evenement of de beste OV mogelijkheden. Een Hostess uit Middelburg kan het uw gasten allemaal vertellen!

Hostessbureau in Middelburg

Onze hostesses in Middelburg beschikken over de perfecte combinatie van professionaliteit, humor en pro activiteit. Het evenement in Middelburg loopt op rolletjes, de bezoekers zijn blij en uw merk krijgt het podium dat het verdient!

Hostess in Middelburg neemt werk uit handen

Bij Hostessbureau zijn de Hostessen van alle markten thuis. Na een duidelijke briefing weet een Hostess in Middelburg precies wat er van haar verwacht wordt. Ze heet de gasten welkom, geeft hen de juiste informatie en ziet erop toe dat alle bezoekers het naar hun zin hebben. Staat u met een stand op een beurslocatie in Middelburg? Dan kunnen onze Hostess de bezoekers vanaf de beursvloer activeren voor een bezoekje aan de stand. Met de juiste productinformatie weten zij precies hoe ze de klant in een korte tijd kunnen enthousiasmeren. Hostessbureau leidt de Hostessen op om ten alle tijden professioneel te zijn en ervoor te zorgen dat ze alle kennis van het merk of product in huis hebben. Hostessbureau geeft de Hostessen ook mee dat een gezonde dosis humor altijd van pas komt. Onze Hostessen voelen feilloos aan wanneer een grapje op zijn plaats is en wanneer niet. Zij weten hoe ze het ijs makkelijk kunnen breken en stellen de gasten of klanten makkelijk op hun gemak.

Aan de bak als Hostess in Middelburg!

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in Middelburg? Dat komt dan goed uit! Als Hostess word je op uiteenlopende evenementen geplaatst op basis van jouw beschikbaarheid. Hostessbureau heeft veel klanten in de buurt van Middelburg waar jij voor aan de slag kunt. Werken op congressen, als gastvrouw bij een winkelopening of als hostess in de horeca op een van de vele events die Middelburg rijk is. Jij staat als Hostess vooraan bij de beste feestjes en je krijgt er ook nog voor betaald! Stel je voor: op je fietsje naar Studio A58 voor een hostessklus en daarna een drankje met je collega’s op de Vlasmarkt. Niet gek toch?

Werken in Middelburg?

Leuke mensen, een heerlijk uitgaansleven en vette evenementen. Ga als hostess werken in Groningen en maak alle highlights mee terwijl je wordt betaald.

Middelburg bruist!

Wat is het takenpakket van een Hostess in Middelburg? Van het ontvangen van bezoekers bij een congres of een beursstand, tot het rondgaan met drankje en van het uitdelen van badges tot het wegwijs maken van klanten op een groot evenement. Hostessbureau vertelt jou duidelijk wat jij gaat doen tijdens jouw werkdag maar verwacht ook van jou dat je je proactief opstelt tijdens jouw hostessklus in Middelburg. Door onvoorziene zaken kan het zijn dat jouw takenpakket uitbreidt tijdens jouw werkdag. Denk aan: onvoorziene drukte (of juist het uitblijven daarvan) of onderbezetting op de beursstand. Jij bent van alle markten thuis.

Solliciteer nu als Hostess en start snel op je eerste Hostessklus in Middelburg!

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Informatie

Neuweg 227A

1214GR, Hilversum

035-3038230

info@hostessbureau.com