Hostess in Nijmegen?

Hostess inzettenHostess worden

Hostesses inzetten in Nijmegen?

Kan uw merk wel wat spotlight gebruiken? Heeft u binnenkort een evenement in Nijmegen op de planning staan maar komt u handen te kort? Of vindt u het belangrijk dat uw winkelbezoekers hartelijk ontvangen worden bij binnenkomst? Hostessbureau is uw partij. Wij hebben vele Hostessen in dienst die allemaal uniek zijn maar twee zaken gemeen hebben: hun klantvriendelijke uitstraling en proactieve houding. Met deze combinatie zijn ze uw bezoeker altijd een stap voor op het evenement in Nijmegen. Zij geven het antwoord op de vraag nog voordat deze gesteld wordt en staan al klaar met de koffie voordat de bezoeker vragend om zich heen heeft gekeken. Hostessbureau heeft Hostessen in heel Nederland, ook in omgeving Nijmegen. Onze Hostess kent Nijmegen goed en kan uw bezoeker ook wat meer vertellen over deze prachtige stad aan de Waal. Een leuke extra voor uw gasten!

Hostessbureau in Nijmegen

Onze dames en heren werken vaak in Nijmegen. De leuke stad leent zich goed voor het inzetten van een host of hostess. Denk bijvoorbeeld aan evenementen als de Nijmeegse Vierdaagse.

Wat kan onze hostess in Nijmegen betekenen?

Of we het nou hebben over een event in Gort Lent, een congres in Lindenberg of een evenement op de Nijmeegse Vierdaagse, onze Hostessen zijn van alle markten thuis. Als zij een duidelijke briefing krijgen voor de campagnedag, pakken zij elke taak met beide handen aan. Wijken de taken op de werkdag af van de briefing en moet er spontaan geschakeld worden? Geen enkel probleem: onze Hostessen zijn het gewend om te anticiperen op het moment en de drukte. Zij werken met flair, een flinke berg enthousiasme en vertellen uw verhaal bijna beter dan u zelf zou doen. Van het inschrijven van bezoekers op een evenement tot het welkom heten van klanten in een winkel en van het uitdelen van flyers bij een beursstand tot het rondgaan met hapjes op een bedrijfsfeestje. U vraagt, zij draaien. Een Hostess uit Nijmegen weet precies wat er van haar verwacht wordt.

Hostess werk in Nijmegen

Altijd al willen werken op de Nijmeegse Vierdaagse? Ambitie om Hostess te worden? Of woon je in Nijmegen en ben je op zoek naar een leuke flexibele baan op steenworp afstand van je huis? We got the job: Hostess in Nijmegen! Je komt op de leukste locaties in Nijmegen, je kunt werken op basis van jouw beschikbaarheid én je bouwt aan een netwerk. Word Hostess in Nijmegen en verover de wereld!

Gezellig borrelen na je hostess klus in Nijgemen

Jouw hostess job is flexibel en dat biedt de mogelijkheid regelmatig uit te gaan in het gezellige Nijmegen. Ken je plein 1944 al? Dat zit vol leuke cafétjes en restaurants.

Als hostess werken in Nijmegen

Als Nijmegen lover hoeven wij jou niet te vertellen dat Nijmegen vele evenementen en festivals rijk is. Van muziek in de Stevenskerk tot optredens op het Doornroosje Poppodium en van een congres in Lindenberg tot een festival aan de Waalkade. Nijmegen heeft het! En jij bent erbij als Hostess in Nijmegen. Je ontvangt gasten, maakt de bezoeker wegwijs op de evenementenlocatie, deelt folders uit en begeleidt mensen naar de (beurs) stand. Oja: je draait je hand niet om voor horeca werkzaamheden. Hoe meer taken, hoe beter voor jou want een Hostess weet: time flies when you’re working hard. Na jouw Hostess job is het tijd om met jouw Hostess collega’s een drankje te drinken op de Grote Markt. Proost! Werken als Hostess in Nijmegen is zo slecht nog niet. Solliciteer dan nu als Hostess!

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Informatie

Neuweg 227A

1214GR, Hilversum

035-3038230

info@hostessbureau.com