Dag 1 08-06-2018

StreetGasm Hostessen on the road! Of eigenlijk eerst nog even in the air……
Vandaag vliegen er 7 Hostessen van Hostessbureau naar een van de bekendste rally’s van Europa. SG2K SEVEN oftewel ‘Lucky number seven’. StreetGasm is de organisatie achter deze rally. Een club van autoliefhebbers waarbij het niet alleen gaat over a way of drive maar ook over a way of life.

Deze race in een notendop: 7 days, 2000 kilometer, 120 teams, 120 exclusieve cars die je niet dagelijks ziet, laat staan passeert, chique 5 sterren hotels en de beste feestjes en diners. Hostessbureau is erbij met een lucky number seven team van hostessen.

Onze hostesses zijn net door een chauffeur van Hostessbureau afgezet op Brussel airport en vliegen zo naar Slovenië waar de race begint. Ze rijden elke dag mee – oké misschien iets minder hard- naar de volgende locatie. Zij staan klaar met champagne, serveren de heerlijkste hapjes en weten precies wie, wat waar en waarom. Het is hard werken maar dan heb je ook wat: slapen in 5 sterren hotels, aanwezig zijn op de beste feestjes en een onvergetelijke werkervaring in het buitenland.

Een korte impressie van een eerdere editie

SG2K The Sexiest – Official Recap from StreetGasm on Vimeo.

Dag 2 09-06-2018: Pina Colada’s in Portoroz

In het zonnige Portoroz gelegen aan de prachtige westkust van Slovenië staat het Kempinski Palace Hotel. Een hotel dat precies zo mooi is als het klinkt. Een heus paleis met alles erop en eraan. De CAR LOVERS van StreetGasm werden daar ontvangen door de lucky number 7 van Hostessbureau: Danique, Jara, Ashley, Kaley, Berjoehie, Iva & Shelley. Champagne, zon en 120 hele mooie auto’s die zelfs een hotel als deze niet elke dag op de parkeerplaats heeft staan!

lucky number 7 van hostessbureau

Een echte rally wordt natuurlijk in stijl ingeluid en voor de rally’s van StreetGasm is dat stijl met de hoofdletter S. Eerst een cocktail in de Alaya cocktailbar waar ze cocktails maken die ondanks de duizenden heerlijke ingrediënten maar naar 1 ding smaken: naar meer. Daarna een openingsfeest met hapjes, drankjes, nog meer hapjes, nog meer drankjes, heel veel mannen in pak, onze hostessen in een prachtige jurk en een top sfeer omdat iedereen er zo veel zin in had. Party was aan tot in de vroege uurtjes dus voor velen even slikken toen de wekker ging…

hostessen in het hotel bij streetgasm 2018

Check alle road story’s op Insta! 

Dag 3 10-06-2018: Let’s get started!

De zon maakte bij het geluid van de wekker veel goed en het uitzicht vanuit de hotelkamers in het Kempinski Palace deed de rest. LET’S GET STARTED!

Op de startlocatie in Portoroz klonken start beats en de hostessen van Hostessbureau liepen rond met vlaggen en rookfakkels. 120 ronkende motoren galmden steeds harder en de adrenaline in de auto’s steeg met de seconde. 3-2-1……START! Op naar Split, Croatia!

De hostessen hebben zich deze week zo opgedeeld dat er altijd een groepje aanwezig is bij vertrek en een deel bij aankomst. Dit laatste groepje rijdt dus vooruit. Dit met het oog op de gemiddelde snelheid van de deelnemers van StreetGasm. You don’t want to keep up with them…

hostessen met mercedes bij de start

Een grove 500 kilometers, prachtige coastroads, blauwe luchten en opzwepende techno beats uit vele speakers later, kwamen de cars aan op hun tweede bestemming: Split. Een prachtige stad aan de Adriatische kust van Kroatië. Eerst even bijkomen in de prachtige Gooshter Beachclub aan de haven. Wederom: niet verkeerd. Ashley een van onze hostessen doet live verslag op de Insta story op deze geweldige spot. Daarna naar een hotel wat niet onderdoet voor Kempinski Palace.

Another day at the office voor onze hostessen. Je kunt slechtere werkplekken bedenken toch? So far, so good , so great!

Dag 4 11-06-2018: Budva Baby!

Vanaf Split vol gas in Zuidoostelijke richting. Next? Budva! What else? Deze populaire plaats in Montenegro aan de Adriatische zee past keurig in de exclusieve roadtrip van StreetGasm 2018. Over deze stad: Budva wordt door de luxe bars en exclusieve clubs ook wel ‘the Montenegrin Miami’ genoemd. Leuk extra weetje: de oude stadskern is autovrij. Oeps!

hostessen met supercars en mooi uitzicht
Een rit van 555 kilometer over met name bergweggetjes. Voor de kilometervreters van deze race dus niet ideaal. Gelukkig maakte het prachtige landschap veel goed. We just enjoyed the ride! Onze hostessen beginnen het ook steeds leuker te vinden on the road. Muziekje, uitzichtje, tukkie op de achterbank en de do’s en don’ts voor de next stop worden besproken. Road tripping as a hostess is zo slecht nog niet.

hostessen in een posche van streetgasm

Back to business: het programma in Budva is dus behoorlijk om over naar huis te schrij….uhm bloggen. Komt ie: diner in het luxe Splendid hotel. Een hotel naar het exclusieve hart van de deelnemers. Sterretjes paraat en adembenemend mooi. Zo’n hotel waar je heel graag een nachtje zou slapen. Check! Daarna werd het asfalt even ingewisseld voor water tijdens de boat transfer naar de POOL PARTY op Torch beach.

Een pool party zoals je hem verwacht. Muziek, hapjes, drankjes, POOL en heel veel blije mensen. Dolle pool dus daar in Montenegro.

Dag 5 12-06-2018: Still Budva Baby!

Breakfast in Budva is dus echt een aanrader! De hostessen stonden klaar om de deelnemers welkom te heten in La Bussola voor een heerlijk ontbijtje. Niet iedereen was stipt op tijd door het geslaagde feest van de avond ervoor maar hier werd rekening mee gehouden door de organisatie, zo zijn ze. En daarbij….. vandaag stonden er geen kilometers op het programma maar een DAY OFF. Yes!

chillen bij het hotel tijdens streetgasm rustdag
De drivers konden even op adem komen. Vandaag geen ronkende motors, vliegende auto’s en checkpoints. Just relaxe! Ook dat kunnen deze mensen als geen ander. Beetje lezen, beetje chillen, beetje zwemmen, beetje hangen. Onze hostessen volgden braaf hun voorbeeld en waren hier ook wel aan toe. Het is een geweldig evenement om mee te maken voor de hostessen van Hostessbureau maar het zijn ook best zware dagen: vroeg uit de veren, snel in de kleren, heel veel rijden en in plaats van aankomen en relaxen (wat je meestal doet na een kilometertje of 500) meteen aan de bak.

hostessen hostessbureau genieten tijdens streetgasm
Ons lucky number seven maakte dus ook pas op de plaats. De naaldhakken werden even ingeruild voor slippers en er werd alleen even gesproken over insmeren (wel of niet); eten (ijsje of broodje) en zwemmen (in een keer springen of trappetje). Ook dat is StreetGasm. Je kunt namelijk alleen maar knallen als je af en toe even op kunt laden. Rust is dan dus key. En vitamine D, een blauw zwembad en lekker eten versnellen dit proces aanzienlijk.

Op de zon in Budva!

Dag 6 13-06-2018: Belgrado, GO, GO, GO

Na een heerlijke Day Off stond de langste rit van de trip op het programma. Qua afstand vergelijkbaar met de reis naar Budva maar nog meer bergweggetjes. Kon dat nog? Yes, dat kon dus nog. In het programmaboekje stond het als volgt beschreven

“So please drive carefully and enjoy a day without highways and full of bendy curvy roads”.

Opletten geblazen dus. Iedereen bruiste weer van de energie na een dagje chillen aan de pool. Daar ging de stoet weer. Budva, vaarwel. ON THE ROAD AGAIN.

Next? Belgrado! Deze stad wordt steeds populairder als stedentrip bestemming. Desalniettemin voor velen een debuutje. En wat voor een! Car cast en crew werden verwacht in het Hyatt Regency hotel. De eerste lichting van onze hostessen stond klaar om iedereen welkom te heten in Servië. Ook wel eens leuk!

Even opfrissen na de lange reis en daarna door voor een drankje in het Splav Play. Aan het water, nice view en als we iets over architectuur mogen zeggen: een knap staaltje werk. De road story’s werden verteld en er werd geproost op een prachtrit.

hostessen streetgasm

Dag 7 14-06-2018: B2B

Ontwaken in Belgrado. WHAT’S THAT LIKE? De hostessen van Hostessbureau weten het antwoord op deze vraag. Zij wel. Een ding weten wij zeker: het was vroeg ontwaken in Belgrado. Om 07:30 werd iedereen verwacht aan het ontbijt. Croissantje, koffie, eitje en daarna de enige echte ‘Lucky chip hand out’ in de Hotel Lobby. De kans voor de deelnemers om met hun bumper in de boter te vallen en een van de vele StreetGasm prijzen in de wacht te slepen. Wie deze chips uitdelen? Ons lucky number seven natuurlijk! Who else?

hyatt-regency-belgrade

What’s next? Boekarest! THE LAST PART! In het programmaboekje wenste de organisatie iedereen een goede trip: “Start your engines for a last day of SG2K driving! We have an all balls out evening program, so pedal the metal!”. Je bent StreetGasm of je bent het niet.

Een rit van 555 kilometer met prachtige uitzichten over de Donau rivier en als next stop: JW Marriott Hotel Boekarest. Het laatste deel van de laatste rit werd de droom van elke driver. Voor de eerste keer in SG2K History sloten de auto’s deze rally af met een closing parade naar de finish. Mag jij raden welke prachtige dames daar klaar stonden om alle deelnemers te ontvangen. Wauw wat een feest! Iedereen was blij. Wat super om de liefde voor supercars zo met elkaar te kunnen delen.

Daarna een closing diner in de Face club en als afsluiter the one and only: CLOSING PARTY! Wat een show! Wat een feest. ‘PARTY HARDY’ was de opdracht die de organisatie meegaf in het programma boekje. Dat is redelijk gelukt. Het bleef nog lang onrustig in the Face club.

feesten in belgrado met streetgasm

Maar je weet wat ze zeggen….. What happens in Boekarest, stays in Boekarest.

Dag 8 15-06-2018: The End

Met een kleine kater werden de meeste wakker. Was het geen kater van de iets te lekkere drankjes, dan wel van het besef dat de laatste ochtend was aangebroken. Na een heerlijk ontbijtje was het tijd voor het laatste onderdeel van de trip: THE GOODBYE in de lobby van het Marriot Hotel.

Wat een trip. Wat een sfeer. Wat een mensen. StreetGasm 2018 je was geweldig.

We made it!

SEE YOU NEXT YEAR

feestende hostessen