Hostessbureau ging deze week op pad voor Ziggo Zakelijk in Barendrecht! Daan en Romy maakten ondernemers blij met sneller en beter internet. Zo hou je nog eens tijd over. Tijd om in de zon te liggen, tijd om een koele duik te nemen of tijd om op vakantie te gaan. Tijd is een kostbaar goed en Ziggo begrijpt dat. Voor de host en hostess van Hostessbureau was het eerst tijd voor een leuke campagne on the road. Lees hier hoe zij te werk gingen!

Een cadeau voor de toekomst van de hostess

Een cadeautje voor de toekomst!

Op één dag bezoekt het promotieteam van Hostessbureau Hilversum 25 ondernemers. Die ondernemers maken wij blij met heerlijke stroopwafels, een brief namens Ziggo Zakelijk en een lege televisiedoos. ‘Leeg’ denk jij nu? Wat heb je daar nou aan? Heel veel! Deze doos wordt namelijk gevuld met een Smart TV op het moment dat Ziggo internet kan aanleggen in dit gebied. Een mooie teaser dus. Geen zorgen, het blik met stroopwafels is al wél gevuld…. Op naar de eerste ondernemer!

Hostess belt aan bij de klant

Ding dong!

Altijd een spannend moment: wordt er open gedaan bij deze ondernemer? In deze vakantietijd merken we dat het in de gebieden al wat rustiger is. (sommige ondernemers nemen vast een voorschot op de tijd die ze overhouden met internet van Ziggo Zakelijk) Romy en Daan van Hostessbureau geven niet snel op. Ze wachten even…. en nog even….. Ze kijken even naar elkaar. Zitten de haren nog goed, openingszin paraat? Let the show begin. Daar komt iemand aan!

Hostessbureau verrast de ondernemer

Verrassing namens Ziggo Zakelijk

Er wordt open gedaan! YES! Deze ondernemer is blij verrast met dit onverwachte bezoek. Romy vertelt waar hij dit bezoek aan te danken heeft. “We hebben goed nieuws meneer, want Ziggo wil in dit gebied graag sneller internet aanleggen. Ook bij u!” De brief met meer informatie wordt overhandigd en Daan en Romy vertellen wat de ondernemer verder kan verwachten van Ziggo Zakelijk. Of de Meneer van stroopwafels houdt? Zijn lievelingskoekjes! Schot in de roos dus.

Hostess verwerkt de data

Data verwerken in de auto

Om de data en reacties van de ondernemers goed te bewaren, maakt Hostessbureau gebruik van een app die speciaal voor deze campagne is ontwikkeld. Op een campagnedag bezoek je 25 ondernemers en we kunnen niet van de hosts en hostessen verwachten dat ze precies onthouden hoe alle gesprekken verliepen. De Ziggo app biedt uitkomst! Maar dan moet je het na het gesprek natuurlijk wel even verwerken. Mooie taak voor de bijrijder!

Host van Hostessbureau is er klaar voor

Volgende ondernemer!

Daan heeft er zin in. Nog 24 adressen te gaan. Juiste brief voor dit adres? Check. Stroopwafels? Check. Televisiedoos heeft Romy? Check. Enthousiasme Ziggo team? Dubbel check. Op naar de volgende ondernemer!

op naar de klant!

Even zoeken…

De gebieden die wij bezoeken zijn terreinen met veel bedrijven. Heel veel bedrijven. Deze bevinden zich vaak ook in verzamelpanden. De Ziggo teams van Hostessbureau moeten soms dus even zoeken naar het juiste adres. Gelukkig geven zij niet snel op en schijnt het zonnetje. Follow the leader!

Host maakt klant blij

Weer een ondernemer blij gemaakt

Het is een topdag vandaag. De ondernemers die we bezoeken zijn nog niet met vakantie maar hard aan het werk. Een stroopwafel gaat er dus wel in en van sneller internet wordt toch iedereen blij? Die tijd voor vakantie komt dus snel….

Romy en Daan, dank voor jullie inzet en klantgerichtheid. Op naar het volgende gebied!