Zoek jij studentenwerk wat goed op je CV staat? Hostessbureau vertelt jou waarom je hostess wil worden. Hostessenwerk is namelijk een studentenbaan waar je veel relevante ervaring opdoet. De interesse van jouw toekomstige werkgever weet je dan ook te trekken met hostessenwerk op je C.V.  Benieuwd waardoor dat komt? Hostessbureau vertelt je de eigenschappen die je leert tijdens het hostess werk.

Hostessenwerk betekent sociaal zijn

Als hostess beschik je over sociale voelsprieten. In hostess werk is het namelijk belangrijk dat je je gemakkelijk kan inleven in anderen en hier tactisch op reageert. Je weet anderen het gevoel te geven dat ze gehoord worden, maar dat ze wel doen wat jij hen vraagt. Dit doe je uiteraard uiterst tactvol waardoor de gasten zich nog meer gekoesterd voelen.  Je bent daarnaast sociaal genoeg om met iedereen een gesprek te voeren en weet hoe je je hostessenwerk daar niet onder laat leiden.

Hostessenwerk betekent oplossingsgericht zijn

Tijdens hostessenwerk kom je gegarandeerd incidenten en problemen tegen. Denk aan gasten die hun garderobebonnetje kwijt geraakt zijn, iemand die een glas rode wijn over zich heen krijgt of mensen die niet op de gastenlijst staan. Als hostess is het belangrijk dat jij al deze incidenten, zonder er veel aandacht van anderen op te vestigen, klantgericht oplost. Hostessenwerk leert jou oplossingsgericht denken. Problemen bestaan niet voor hostessen, enkel oplossingen.

Hostessenwerk betekent kunnen luisteren

Heel veel mensen zijn vooral op zichzelf gefocust en wachten op een moment in het gesprek om hun eigen verhaal te vertellen. Met hostess werk op je CV vertrouwt jouw werkgever erop dat jij niet zo in elkaar steekt.  Een hostess kan namelijk goed luisteren naar klanten en gasten. Hostessenwerk betekent dat je niet alleen maar mensen iets hoort zeggen, maar dat je er ook aandachtig naar luistert.

Hostessenwerk betekent klantvriendelijk zijn

Als je als hostess werkt representeer je een bedrijf of een merk. De klanten van deze merken dien je gastvrij en klantvriendelijk te verwelkomen en te helpen. Voor een werkgever is het goed om te weten dat jij je altijd klantvriendelijk opstelt, ook als anderen misschien niet altijd aardig tegen jou zijn.

Wil jij hostess worden?

Ben je er van overtuigd dat jij hostess wil worden? Hostessbureau zoekt nieuwe hostessen. De vacature hostess worden staat dan ook open. Wij bieden zowel een contractmogelijkheid aan als ZZP inzet. Lees de blog hoe kan ik hostess worden? voor meer informatie.