Ben jij ZZP’er en wil je hostess worden? Dat kan! Bij Hostessbureau zijn ZZP hostessen van harte welkom. De ondernemersgeest en durf die jij als ZZP’er hebt, zijn grote pluspunten voor hostesswerk. Jij bent erg gedreven en zorgt altijd voor een optimaal resultaat. Je wilt namelijk graag dat opdrachtgevers jou weer in de toekomst vragen, toch? In deze blog geven wij alle informatie over hoe je hostess kan worden als ZZP’er bij Hostessbureau en wat het werk inhoudt.

Even dubbel-checken, je staat al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, toch? Zo niet, snel doen! Check ons korte stappenplan even en zorg dat je bij ons aan de slag kunt gaan.

In deze blog gaan wij in op:

 

Voordelen van ZZP hostess zijn

Als ZZP hostess werken heeft zo zijn voordelen. Wij hebben ze voor je opgesomd en zullen de punten toelichten:

 

Zo ziet werken als hostess bij Hostessbureau eruit.

#1 – Baas over je eigen uren

Een groot pluspunt voor veel ZZP’ers is dat ze hun eigen planning kunnen maken. Je bepaalt dus zelf wanneer en waar je werkt, maar vooral ook hoeveel uur jij draait. Wil je op vakantie? Geen probleem! Het is aan jou wanneer je vrij neemt. Daar hoe je Hostessbureau geen toestemming voor te vragen. Zolang jij de onderlinge afspraken maar nakomt en met veel plezier werkt!

Bepaal zelf wat je doet met je uren: werken als hostess wanneer jij dat wilt. Beter wordt het niet, toch?

 

#2 – Afwisselend werk

Hoewel wij wellicht jouw vaste opdrachtgever zijn, kies je zelf welke klussen jij aanneemt. Misschien wil jij wel alleen gastvrouw op specifieke locaties zijn of vind jij het juist heerlijk om als model bij mooie auto’s te staan. Kies het werk waar jij gelukkig van wordt, dan zijn wij dat ook.
Tip: lees onze blog over de verschillende rollen die je als hostess kunt hebben.

 

#3 – Netwerk opbouwen

Werken als ZZP hostess via Hostessbureau is goed voor je netwerk. Niet alleen leer je veel professionele hostessen kennen, je maakt ook kennis met onze opdrachtgevers en collega’s.

 

#4 – Lever jij goed hostessenwerk? Dan kun je direct nieuwe opdrachten binnenhalen

Het spreekt misschien voor zich, maar Hostessbureau staat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Dat betekent dat wij er alles aan doen om zo goed mogelijk werk te leveren en bij te dragen aan de doelstellingen van de klant. Als ZZP hostess kun jij daar een grote rol in spelen.

 

#5 – Je hoeft zelf geen opdrachtgevers en evenementen te zoeken

Wij regelen opdrachtgevers en en locaties waar jij kunt werken, heerlijk toch? Hostessbureau zoekt de leukste gelegenheden door heel Nederland om hostessen te plaatsen. Jij kiest zelf waar en wanneer je voor ons wilt werken.

 

#6 – Ingeschreven staan bij Hostessbureau is gratis

Ingeschreven staan als ZZP hostess bij Hostessbureau is gratis en levert jou enkel voordelen op. Oké, wanneer je jezelf inschrijft bij de KVK kost het geld. Maar aan Hostessbureau betaal je niks. Je krijgt er enkel veel ervaring, leuke collega’s en een mooi netwerk voor terug. Win-win toch?

 

Vacature ZZP hostess bij Hostessbureau

Hostessbureau zoekt altijd goede hostessen. Het is voor ons belangrijk dat de kwaliteit van het hostessenwerk hoog is. Wij maken dan ook geen onderscheid in een ZZP overeenkomst of contractbasis. Tijdens jouw werkdag als hostess ben je het aanspreekpunt voor gasten en bezoekers. Jij bent onze hostess en zorgt ervoor dat de gehele dag soepel verloopt. Dit kan op een beurs zijn, op een evenement, maar ook in een pop-up store. Elke werkdag is weer anders!

Hostessbureau biedt jou flexibel hostessenwerk, waardoor jij kan werken wanneer het jou uitkomt. Binnen het hostessenwerk kan het voorkomen dat je ook gevraagd wordt voor modellenwerk.

 

ZZP hostess worden bij Hostessbureau

Wil jij ingeschreven staan als ZZP hostess bij Hostessbureau? Meld je aan als hostess en wij nemen snel contact met je op. In dit gesprek kan je aangeven in wat voor dienstverband je bij ons aan de slag wilt.

 

Stappenplan inschrijven als ZZP’er bij de KVK

  • Ga naar deze link en kies de rechtsvorm die bij jou past. Als ZZP’er zul je kiezen voor eenmanszaak, onder het kopje bedrijf.
  • Klik op nieuw bedrijf inschrijven en vervolgens op eenmanszaak.
  • Klik op begin met inschrijven en vul alle gegevens in.
  • Ben je klaar met alle gegevens invullen? Maak dan een afspraak met een KvK-medewerker. Er zijn gelukkig veel locaties waar je uit kunt kiezen.
  • Ga naar je afspraak met ID of paspoort, voer het gesprek en bevestig je inschrijving.

 

Gefeliciteerd, je bent nu officieel ZZP’er. Nu alleen nog inschrijven als hostess bij Hostessbureau en je bent klaar om als ZZP hostess op de leukste evenementen van Nederland te werken.