Heb jij het in je om hostess te worden? Hostessbureau zoekt altijd representatieve, proactieve hostessen. Maar hoe word je hostess? Hostessbureau vertelt hoe je hostess kan worden. Herken jij jezelf in het profiel van een hostess en wil jij op beurzen en evenementen werken?

Werkzaamheden hostess werk

Hostess worden betekent dat jij de gastvrouw van evenementen en beurzen bent. In sommige gevallen ben jij zelfs een aanvulling op de eventmanager. De volgende taken horen bij de vacature hostess worden:

  • Gasten / potentiele klanten ontvangen en welkom heten
  • Bezoekers van (een eerste) hapje / drankje voorzien
  • Bezoekers registreren
  • Verstrekken van informatie aan bezoekers (de weg wijzen / productinformatie)
  • Assisteren van bezoekers bij eventuele problemen
  • Gasten het gevoel te geven dat er aandacht voor hen is
  • Zorg dragen dat het evenement / beurs stand / werkruimte er gelikt uitziet

Benieuwd op wat voor soort campagnes je gaat werken als hostess? Klik dan hier voor voorbeelden hostesswerk. Dan lees je ook direct de toegevoegde waarde van een hostess.

Hostess worden

Om hostess te worden hoef je geen dure particulieren opleiding gevolgd te hebben. Een klantgerichte en servicegerichte houding brengt jou al heel ver. Jouw representatieve en verzorgde uitstraling zorgt ervoor dat mensen graag met jou het gesprek aangaan. Daarnaast weet jij van aanpakken en ga jij zonder terughoudendheid met onbekende mensen in gesprek.

Heb jij al bijbaantjes gehad in omgevingen waar de klant centraal stond? Bijvoorbeeld een receptie functie, horeca of kledingwinkel. Tijdens jouw hostess werk kan jij deze ervaringen nog veel verder uitbreiden.

Solliciteren op vacature Hostess worden

Solliciteer op de vacature Hostess worden en na een sollicitatiegesprek kan jij aan de slag voor hostess werk. Hostessenwerk is gevarieerd, bied jou volop ervaring en staat goed op je C.V. Zoek jij dus een hostessen bijbaan? Solliciteer dan nu via deze link op de vacature hostess worden. Ben je een ZZPer? Hostessbureau neemt ook ZZP hostessen aan.