Voor een hostess campagne wil je dat het plaatje compleet is. Een van de elementen die hieraan bijdragen is de juiste kleding voor de hostess. Als de kleding van de hostess helemaal past bij het merk, de campagne en het product zal de hostess veel merk van het merk uitstralen en dat is precies wat je wilt. Waar moet je op letten bij de kleding van de hostess?

De juiste maat kleding

De hostess moet goed in de kleding passen. Een broek te korte broek of te wijde jurk doet direct af aan de campagne. Dit is niet wat je wilt uitstralen. De projectmanager van Hostessbureau zal ervoor zorgen dat de juiste maten in huis worden gehaald of dat deze worden doorgegeven aan de opdrachtgever.

Kleding die past bij het merk

Het is belangrijk om kleding uit te zoeken die past bij het merk. Waarin de merknaam zichtbaar is zodat klanten meteen zien namens welk merk ze worden aangesproken. Ook kun je de kleuren van het merk terug laten komen in de kleding zodat de hostess past bij bijvoorbeeld de beursstand, de collega’s of het product dat centraal staat.

Onze hostessen maken het verschil in de Media Markt

Kleding die niet te veel afleidt

Je wilt dat het merk centraal staat, de hostess goed zijn/haar werk kan doen en de klant goed geholpen wordt. Als je kiest voor hele opvallende of uitdagende kleding kan dit het eerste in de weg staan. Denk aan schreeuwerige kleuren of lage decolletés.

Badge met naam en merk erop

Wat altijd goed werkt is een badge met de merknaam erop en de naam van de hostess. Op deze manier benadruk je het merk waar de hostess voor aan de slag gaat en de persoonlijke benadering van de klant. Als je weet hoe iemand heet, wordt die persoon meteen toegankelijker voor vragen.