StreetGasm is een stoer, sexy en exclusief evenementenbureau waarbij alles draait om supercars. StreetGasm organiseert automotive evenementen voor de leden. Van dag evenementen zoals binnenlandse tourritten tot compleet verzorgde weekend tours en van Europese road trips tot het jaarlijks festijn StreetGasm 2000. Kortom: alles wat je maar kunt bedenken! Bij StreetGasm gaat het niet meer alleen om de supercar: de persoon achter deze auto is net zo belangrijk. Door autoliefhebbers bij elkaar te brengen, kunnen ze samen hun passie en trotse bezit delen. Naast de evenementen heeft StreetGasm ook een online automotive platform gecreëerd. Leden kunnen in contact met elkaar komen, hun netwerk uitbreiden en genieten van al het leuks dat autorijden is!

 

Doelgroep StreetGasm

StreetGasm is een lifestyle/autoclub voor sportieve en exotische autobezitters. De club brengt deze mensen samen door middel van uiteenlopende evenementen om deze passie te delen.

 

Europese tour 2018 SG2K7

 

Evenementen

Zoals net al werd benoemd, organiseert StreetGasm talloze evenementen voor hun leden, zoals Cars & Sushi, Carbecue en SG2K (dé rally van het jaar). SG2K is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij zo’n 100 teams duizenden kilometers afleggen door Europa. Onze hostessen zijn hier onderdeel van: ze vangen de clubleden op en zorgen ervoor dat ze wegwijs worden in de steden waar ze terechtkomen.

 

Als hostess aan de slag bij StreetGasm

De hostessen van Hostessbureau ondersteunen StreetGasm tijdens deze verschillende evenementen. Werkzaamheden die voorkomen zijn:

 

Wil je hostess worden voor StreetGasm?

Wij stellen onze hostessen voor door middel van een profiel aan verschillende klanten. Aan de automotive klanten gaat er 9 van de 10 keer een castingprocedure vooraf. Tijdens deze procedure moet jij jezelf pitchen. Tip: zorg ervoor dat goed naar voren komt dat je representatief, verzorgd en klant- en servicegericht overkomt. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Leestip: Hostess worden tussen gave supercars!