Werken als Hostess is ontzettend leuk. Je kunt op verschillende locaties en in verschillende branches terecht komen. Zo ook in de automotive branche. Als Hostess zorg jij ervoor dat de dag soepel verloopt en dat gasten zich op hun gemak voelen. Zijn auto’s jouw tweede liefde en heb je altijd al willen weten hoe het is om te werken tussen supercars?

 

Ga snel naar …

 

Hoe word je Hostess?

Hostessbureau.com is altijd op zoek naar representatieve en proactieve Hostessen. Als Hostess ben jij de gastvrouw op evenementen en beurzen. Als je onbekende mensen durft aan te spreken, servicegericht bent én representatieve looks hebt, dan is hostessenwerk echt iets voor jou! Werken als Hostess is geen enkele dag hetzelfde en jouw sociale skills worden verder ontwikkeld.

 

Welke werkzaamheden kun je verwachten?

In de automotive branche kun je terecht komen op race circuits, exclusieve feesten, auto evenementen en beurzen. Geen enkele dag is hetzelfde: je staat vaak op verschillende locaties en hebt verschillende werkzaamheden. Jouw belangrijkste taak: gasten het gevoel geven dat er aandacht is voor hen. Dit doe je onder anderen door:

   • het verwelkomen en registreren van gasten;
   • als aanspreekpunt en visitekaartje fungeren van een organisatie;
   • het informeren van gasten bijvoorbeeld de wegwijzen;
   • het uitdelen van hapjes en drankjes;
   • het uitdelen van informatiebronnen zoals programmaboekjes;
   • aan de start te staan van een race.
Twee Hostessen op een evenement

Twee Hostessen aan het werk tijdens een event

 

Wat is de castingprocedure?

Als je bij ons solliciteert en wordt aangenomen, zit jij in onze Hostess poule met een uniek profiel. Deze profielen stellen we voor aan verschillende klanten. Bij de automotive klanten gaat er bijna altijd een castingprocedure vooraf aan een campagnedag. Je zult jezelf moet pitchen om voor een opdracht gekozen te worden. Als je jezelf moet pitchen is het belangrijk om te laten zien dat je klantgericht en servicegericht bent. Daarnaast is een representatieve en verzorgde uitstraling ook belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat mensen maar al te graag met jou in gesprek gaan. Je staat natuurlijk een streepje voor als je al ervaring hebt met promotie- of modellenwerk. Uiteindelijk besluit de opdrachtgever of jij wel of niet aan de slag gaat!

 

Solliciteer nu!

Hostessenwerk is gevarieerd, biedt jou de vrijheid om skills te ontwikkelen en staat goed op je cv. Ben je geïnteresseerd om hostess te worden?