Masters of LXRY is een beurs die draait om luxe lifestyle. Je vindt er alles op het gebied van sieraden, mode, kunst, design en horloges. Jaarlijks wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot een museum van luxe en comfort. Het evenement wordt verspreid over vijf hallen waarbij afwisseling is tussen expositieruimtes, stands, diverse podia met live entertainment, lounge area’s, restaurants en bars.

 

Ontwikkeling Masters of LXRY

Door de jaren heen is Masters of LXRY steeds invloedrijker geworden. Zo kiezen internationale toonaangevende merken voor dit podium om primeurs en innovaties te presenteren aan het grote publiek. Op de beurs vind je de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van (internationale) kunst, design en interieur. In 2017 waren er ruim 52.000 bezoekers.

 

Als hostess aan de slag op Masters of LXRY

Als hostess kun je op Masters of LXRY terechtkomen. Het ligt eraan voor welk merk je op de beurs staat, maar werkzaamheden die kunnen voorkomen zijn:

  • Bezoekers ontvangen en verwelkomen;
  • Registreren van bezoekers;
  • Ondersteuning op het gebied van catering en serveren;
  • Informatie verstrekken aan bezoekers;
  • Bezoekers informeren over producten.

 

Aan de slag op Masters of LXRY

Het werk als hostess is uitdagend en nooit hetzelfde. Bij Hostessbureau zijn we altijd op zoek naar hostessen die het leuk vinden om aan de slag te gaan binnen een leuk team! Ben je benieuwd naar dit evenement? Solliciteer nu en wie weet sta jij wel op de volgende Masters of LXRY!